Maastikumaitsed: Baltisaksa (lihavõtte)munad

Baltisaksa munad (Marko Kaldur)

Järgnevalt tutvustame teile ajaloolisi baltisaksa (lihavõtte)munasid Roela-Uuemõisa moodi, retsepti autor perekond Wrangell.

Vajaminevad komponendid on: keedumuna, sool, suhkur, pipar, sinep, äädikas ja õli.
Keedetud muna lõigata pikkupidi pooleks, seejärel eemaldada ettevaatlikult munakollane.
Tekkinud auku sisestada üksteise järel (järjekord pole oluline) ülejäänud komponendid.
Seejärel asetada munakollane tagasi oma kohale ning baltisaksa (lihavõtte)muna ongi valmis!
Iga munapooliku manustamisele eelneb pits baltisaksa kanget ning vastav toost.

Prost!

Kui soovite osaleda avastaEESTI.ee matkadel, siis võtke ühendust info@avastaeesti.ee

Tekst ja fotod: Marko Kaldur

Tekst ja fotod: Marko Kaldur
Kui soovite osaleda avastaEESTI.ee matkadel või reisidel ning näha neid põnevaid paikasid, siis võtke ühendust info@avastaeesti.ee, tutvuge meie teenustega või osalege avastaEESTI.ee üritustel.